Echtscheiding

Een echtscheiding of de verbreking van een samenleving is vaak een zeer emotioneel proces. Een gevecht tussen gevoel en verstand, waarbij veel op het spel staat. Er moeten afspraken gemaakt worden over de verdeling van de gemeenschap van goederen of afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden, alimentatie en regelingen getroffen worden voor de kinderen.

Dit houdt in dat het niet alleen een emotioneel proces is maar ook een juridisch proces dat in de wet geregeld is. Het is verstandig hiervoor een advocaat in te schakelen, die is daar immers voor opgeleid.

Ik treed op als advocaat in procedures of als mediator, waarbij ik u help bij het maken en vastleggen van afspraken. Ik kijk naar uw problemen met een zakelijke blik en houd daarbij rekening met de gevoeligheden van beide partijen.

Indien nodig verwijs ik u naar derden of betrek ik hen bij de advisering. Ik heb uitstekende contacten met specialisten van diverse disciplines, zoals psychologen, therapeuten, accountants, fiscalisten of pensioendeskundigen.

Ik ben specialist. Mijn uitgangspunt is dat een cliënt de best mogelijke juridische bijstand mag verwachten.

Ik geloof niet in mensen die alles kunnen, wel in mensen die alles kunnen binnen hun specialisme.